Overstapservice

Alle huisartsen gebruiken een HIS. Meestal al vele jaren. Als u overstapt op CitoLive verzorgt Cito Medical Systems het omzetten van uw gegevens naar de Cito-omgeving (conversie en migratie).

Conversie en migratie
Cito Medical Systems verzorgt de conversie en migratie van de gegevens van uw oude systeem naar CitoLive. De gegevens in uw oude systeem zijn voor uw patiënten en voor u als huisarts van het grootste belang. Voor goede zorg aan de patiënt is het noodzakelijk dat u over zo veel mogelijk oude gegevens kunt beschikken in het nieuwe systeem.

Naast de gegevens zelf is ook de onderlinge samenhang van deze gegevens essentieel voor de betrouwbaarheid van de gegevens. Als u bijvoorbeeld wel de bloeddrukwaarden van een patiënt heeft, maar niet de juiste daarbij behorende datums, dan zijn de gegevens wel goed geconverteerd, maar de samenhang niet. De gegevens hebben dan een groot deel van hun waarde verloren. U begrijpt met dit eenvoudige voorbeeld hoe belangrijk de consistentie en betrouwbaarheid van de samenhang is.

Van groot belang is het dat u zelf de integriteit van deze geconverteerde data controleert. Wij helpen u daarbij graag.

Een deel van het succes is uiteraard afhankelijk van de ondersteuning door uw oude leverancier.
Wij zijn trouwens van mening dat de oude gegevens uw eigendom zijn en daarom om niet aan u (of aan ons) moeten worden verstrekt. Het zal u dan ook niet verbazen:
Cito Medical Systems brengt geen kosten in rekening voor het aanleveren van de gegevens uit CitoLive.

Kosten conversie:

  • Bij een driejarig abonnement zijn de kosten voor ons.
  • Bij een éénjarig abonnement zijn de kosten € 500,00 excl. BTW.
Menu